Danscafé & danssalon

Wegens het Corona-gevaar is er voorlopig helaas geen dansen mogelijk. 

 

Danscafé op de Vrijdagavond:

Elke vrijdagavond is er dansen in de Havelaar, als een initiatief van Buurtkamer Kostelijk (Albert en Luiz) en georganiseerd in samenwerking met Buurtcentrum de Havelaar. Vanaf 19.30 kun je hier lessen (ook voor beginners!) volgen in Rock ‘n Roll, Salsa en andere stijlen. En na 22.00 is het vrij dansen tot circa 24.00.

Het is gratis en gezellig. Je kan met een danspartner komen, maar ook alleen. Als bezoeker van Buurtkamer Kostelijk zul je hier zeker bekenden tegenkomen.

 

Danssalon Happy Days:

Elke eerste zondag in de maand vindt de ’Happy Days’ plaats, een nostalgische danssalon vanuit Buurtkamer Kostelijk met vrijdansen in buurtcentrum De Havelaar op muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70 (mét DJ). Het dansfestijn is van 15.00 tot 20.00 uur en wordt zeer goed bezocht. Ook door mensen die niet kunnen of willen dansen maar wel graag bij zo’n wervelende gezelligheid willen aanzitten. Speciaal voor de Happy Days houdt Gudrun een tweedehands kledingverkoop voor de Buurtkamer met spulletjes uit de jaren ’50,’60 en ’70 of met kleding die in die tijd niet zou misstaan.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, mail dan naar Albert Delfos  albert.delfos@gmail.com  Tel 316 2457 2319. En hou ook de agenda in de gaten!

Ga naar Facebook

Buurtkamer Kostelijk is gedeeltelijk open,in het kader van dagbesteding, voor een beperkte groep van vaste deelnemers.

Actuele openingstijden:

Ma t/m vrijdag: 11 tot 16 uur

Zondag: 12 tot 16 uur
 
Voor meer info, bel: 088 445424162

We hangen de vlag voor je uit!

Op maandag kun je een warme maaltijd komen eten. Hiervoor geef je je dan van te voren op!
De maaltijd met toetje ( €5,00), wordt geserveerd om 14 uur!

Kom samen met anderen!

(max 3 personen)

Om je op te geven: 088 -4454162 , of bel  even aan!

Tot gauw!

 

 

DIGITALE HULP NODIG?

Pino is elke donderdagmiddag aanwezig om te helpen. Maak van tevoren een afspraak!

 

 

NU: Groepstentoonstelling in Kostelijk

Een nieuwe tentoonstelling met tekeningen van bezoekers en vrijwilligers van Buurtkamer Kostelijk. De werken in de tentoonstelling worden om de paar weken verwisseld.

Voor informatie:

Paul Bayens, 06-2438 0218 paulbayens1963@gmail.com

 

 

Biologische soep in Buurtkamer Kostelijk

 

 

EEN MANNENGROEP IN BUURTKAMER KOSTELIJK?

Al een tijdje wordt gesproken over de mogelijkheid van een nieuwe activiteit in Buurtkamer Kostelijk, speciaal voor mannen.

Bij voldoende interesse gaan we daar iets voor organiseren en met elkaar bedenken wat we kunnen doen. Geef je op bij het kantoor!