Danscafé & danssalon

Wegens het Corona-gevaar is er voorlopig helaas geen dansen mogelijk. 

 

Danscafé op de Vrijdagavond:

Elke vrijdagavond is er dansen in de Havelaar, als een initiatief van Buurtkamer Kostelijk (Albert en Luiz) en georganiseerd in samenwerking met Buurtcentrum de Havelaar. Vanaf 19.30 kun je hier lessen (ook voor beginners!) volgen in Rock ‘n Roll, Salsa en andere stijlen. En na 22.00 is het vrij dansen tot circa 24.00.

Het is gratis en gezellig. Je kan met een danspartner komen, maar ook alleen. Als bezoeker van Buurtkamer Kostelijk zul je hier zeker bekenden tegenkomen.

 

Danssalon Happy Days:

Elke eerste zondag in de maand vindt de ’Happy Days’ plaats, een nostalgische danssalon vanuit Buurtkamer Kostelijk met vrijdansen in buurtcentrum De Havelaar op muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70 (mét DJ). Het dansfestijn is van 15.00 tot 20.00 uur en wordt zeer goed bezocht. Ook door mensen die niet kunnen of willen dansen maar wel graag bij zo’n wervelende gezelligheid willen aanzitten. Speciaal voor de Happy Days houdt Gudrun een tweedehands kledingverkoop voor de Buurtkamer met spulletjes uit de jaren ’50,’60 en ’70 of met kleding die in die tijd niet zou misstaan.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, mail dan naar Albert Delfos  albert.delfos@gmail.com  Tel 316 2457 2319. En hou ook de agenda in de gaten!

Ga naar Facebook

Buurtkamer Kostelijk is gedeeltelijk open,in het kader van dagbesteding, voor een beperkte groep van vaste deelnemers.

Actuele openingstijden:

Ma t/m vrijdag: 11 tot 16 uur

Zondag: 12 tot 16 uur
 
Voor meer info, bel: 088 445424162

We hangen de vlag voor je uit!

Op maandag kun je een warme maaltijd komen eten. Hiervoor geef je je dan van te voren op!
De maaltijd met toetje ( €5,00), wordt geserveerd om 14 uur!

Kom samen met anderen!

(max 3 personen)

Om je op te geven: 088 -4454162 , of bel  even aan!

Tot gauw!

 

 

TENTOONSTELLING in Buurtkamer Kostelijk

(ook te zien op WEBSITE !)

In Buurtkamer Kostelijk zijn doorlopend – wisselende - tentoonstellingen te zien. Momenteel exposeert Sue Armstrong met schilderijen. Haar werken zijn hier ook online te zien. Het eerste schilderij in deze “online tentoonstelling” is geïnspireerd op de corona-crisis. https://www.buurtkamerkostelijk.nl/tentoonstelling/

Hier kunt u tevens het video-verslag van Helena de Jong zien dat zij gemaakt heeft van het kunstgesprek met Sue dat op vrijdag 18 september plaatsvond.

 

Sue geeft ook schilderles op traditionele wijze. Bijvoorbeeld een stilleven of naar model.

Elke donderdag van 12.00 tot 14.00 (alleen voor de Vrouwengroep) en van 14.30 tot 16.30 voor iedereen.

Interesse? Neem contact op met kantoor.

 

Een nieuwe naam !!!

Zoals jullie weten is Buurtkamer Kostelijk onderdeel van Stichting Volksbond/Streetcornerwork. De Volksbond en Streetcornerwork zijn al enige tijd gefuseerd en de fusie is sinds kort bekrachtigd met een nieuwe naam:

 

perMens

 
 

Digitale tips van Pino!

Nog nooit is de digitale communicatie zo belangrijk geweest als in deze Corona-tijd. Zeker voor de bezoekers van Buurtkamer Kostelijk. Maar niet iedereen weet hierin zomaar zijn of haar weg te vinden. Pino Gorin is elke dondermiddag van 12.00 tot 15.00 in Buurtkamer Kostelijk aanwezig om te helpen met de computer of telefoon. Bel het kantoor en maak een afspraak!