Danscafé & danssalon

Wegens het Corona-gevaar is er voorlopig helaas geen dansen mogelijk. 

 

Danscafé op de Vrijdagavond:

Elke vrijdagavond is er dansen in de Havelaar, als een initiatief van Buurtkamer Kostelijk (Albert en Luiz) en georganiseerd in samenwerking met Buurtcentrum de Havelaar. Vanaf 19.30 kun je hier lessen (ook voor beginners!) volgen in Rock ‘n Roll, Salsa en andere stijlen. En na 22.00 is het vrij dansen tot circa 24.00.

Het is gratis en gezellig. Je kan met een danspartner komen, maar ook alleen. Als bezoeker van Buurtkamer Kostelijk zul je hier zeker bekenden tegenkomen.

 

Danssalon Happy Days:

Elke eerste zondag in de maand vindt de ’Happy Days’ plaats, een nostalgische danssalon vanuit Buurtkamer Kostelijk met vrijdansen in buurtcentrum De Havelaar op muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70 (mét DJ). Het dansfestijn is van 15.00 tot 20.00 uur en wordt zeer goed bezocht. Ook door mensen die niet kunnen of willen dansen maar wel graag bij zo’n wervelende gezelligheid willen aanzitten. Speciaal voor de Happy Days houdt Gudrun een tweedehands kledingverkoop voor de Buurtkamer met spulletjes uit de jaren ’50,’60 en ’70 of met kleding die in die tijd niet zou misstaan.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, mail dan naar Albert Delfos  albert.delfos@gmail.com  Tel 316 2457 2319. En hou ook de agenda in de gaten!

Ga naar FacebookLees de nieuwsbrief

TENTOONSTELLING op WEBSITE !

In Buurtkamer Kostelijk zijn doorlopend – wisselende - tentoonstellingen te zien. In de maanden april en mei was een tentoonstelling  van Sue Armstrong gepland. Wegens de coronacrisis is deze tentoonstelling uitgesteld. Maar haar schilderijen zijn nu alvast op de Website-Galerie te zien. Het eerste schilderij in deze “online tentoonstelling” is geïnspireerd op de coronacrisis. https://www.buurtkamerkostelijk.nl/tentoonstelling/

Naast de schilderijen van Sue Armstrong zijn ook recente foto's van Paul Bayens te zien.

We hangen de vlag voor je uit!

Op maandag en dinsdag kun je komen LUNCHEN tussen 12 en 15 uur. Een lekkere uitsmijter, een tosti of een ander lekker broodje!

Kom samen met anderen (max 3 personen) !

evt op afspraak:  088 -4454162 , of bel gewoon even aan!

Tot gauw!

 

Buurtkamer Kostelijk in Corona tijden:

Gelukkig zijn wij voorzichtig aan weer open. Natuurlijk is het anders dan voorheen. Omdat wij veel bezoekers hebben die tot de risicogroepen behoren zijn wij extra voorzichtig. Bezoeken alleen op afspraak, zowel voor de (gratis) koffie-uurtjes als voor de activiteiten. En niet meer dan drie personen tegelijk. Binnen hebben we mondkapjes voor, buiten in de tuin of op de bank voor kunnen ze wel af, en in alle situaties is de anderhalve meter heilig. Je kunt ons alle werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur bellen  voor meer informatie. Tot gauw !

Wandelen met Renate!

Als je geïnteresseerd bent in een gezamenlijke wandeling kan je op maandag en dinsdag  tussen 12 en 15 uur bellen naar Buurtkamer Kostelijk om een afspraak te plannen.

Na de wandeling kun je nog iets drinken in de Buurtkamer!

Bel: 088-04454162

 

 
 

BUURTKAMER KOSTELIJK IS ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND VANWEGE HET CORONA VIRUS!

Wij zijn telefonisch op kantoor te bereiken (088 4454162), van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 15.00.

Verder kan je ons mailen op info@buurtkamerkostelijk.nl.

Wees voorzichtig met fysiek contact, houdt afstand, was goed je handen en zoek elkaar niet teveel op. Maar heb verder vooral veel contact met elkaar middels telefoon of app. Of kijk op Facebook. Het is fijn en geruststellend om van elkaar te weten dat je er bent

Hartelijke groet, Begeleidend Team van Buurtkamer Kostelijk