Eten & drinken

Buurtkamer Kostelijk biedt elke werkdag eten en drinken voor een lage prijs.

De gebruikelijke warme maaltijden om 17.30 zijn wegens de corona niet mogelijk. Wel bieden wij op maandag een warme maaltijd om 14.00 (max 6 personen – reserveren!), wordt er soep geserveerd en kan men regelmatig lunchen en drinken bestellen.

Kijk voor de tijden en meer details op de Agenda.

 

Vrijwilligers in horeca en onderhoud:

Om dagelijks eten en drinken te kunnen bieden zijn verscheidene vrijwilligers aan het werk. Heb je interesse om als vrijwilliger zelf mee te werken? Wij hebben meestal wel iemand nodig.

Wij hebben koks. Ook kunnen wij vaak iemand achter de bar gebruiken. Heb je er plezier in met mensen om te gaan? De vrijwilliger achter de bar is meestal de eerste persoon die bezoekers tegenkomen als zij naar binnen gaan. Daarmee zijn zij meteen ook gastvrouw of gastheer voor de bezoekers.

Daarnaast kunnen wij ook bijna altijd hulp gebruiken bij de afwas, het tafeldekken of de boodschappen. En ook bij het schoonhouden van het pand. Wij doen immers vrijwel alles zelf,

Kijk voor meer informatie bij vrijwilligers.

Ga naar Facebook

 

FEEEST op vrijdag 10 juni in Buurtkamer Kostelijk, van 15.00 tot 19.00  met o.a. feestelijke optocht met ACCU en de leden van Theater Kostelijk.

 

 

Actuele openingstijden:

Ma t/m vrij: 11 tot 16 uur

Zondag: 12 tot 16 uur!
 
Voor meer info, bel: 088 4454160

Elke donderdagmiddag, schilder- en tekenles bij Sue!

tentoonstelling in Buurtkamer Kostelijk

Heb je iets gemaakt dat je wil exposeren dan ben je van harte welkom. Het kan gaan om schilderijen, tekeningen, aquarellen of foto’s.

Voor informatie:

Paul Bayens, 06-2438 0218 paulbayens1963@gmail.com

 

 

DIGITALE HULP NODIG?

Pino is elke donderdagmiddag aanwezig om te helpen. Maak van tevoren een afspraak!