Kledingwinkel

De kledingwinkel is weer open! Op maandag van 13.00 tot 16.00 en om de zondag van 13.00 tot 16.00. Kijk voor actuele informatie op de dag-agenda.  Bel voor meer informatie naar 088 445 41 62. 

In het souterrain van Buurtkamer Kostelijk is de 2de hands kledingwinkel. Het winkeltje is niet groot, maar we hebben een fijne collectie en de prijzen zijn laag. Vanwege de corona ontvangt de kledingwinkel slechts 1 bezoeker tegelijk. Daarom is reserveren aangeraden. Kijk voor openingstijden op de dagagenda van Buurtkamer Kostelijk.

 

flyer kledingwinkel

Normaal gesproken zijn we donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 ook in Buurtcentrum de Klinker  te vinden, maar dit is momenteel vanwege de corona niet mogelijk.

De kleding verkrijgen wij door particuliere giften. Als u nog goede kleding over heeft, kunt u het bij Buurtkamer Kostelijk bezorgen, of we halen het bij u op.

Voor ophalen van kleding: bel Gudrun: 06 2811 3383 of Chris 06 3444 8562, of bel naar het kantoor.

 

Vrijwilligers:

De kledingwinkel werkt met vrijwilligers. Voor het ophalen van kleding, voor de verkoop, maar ook voor selecteren en het verzorgen van de tweedehands kleding (wassen, strijken, repareren).

Nu: Gudrun een assistent voor de verkoop tijdens het dansen op Happy Days (eerste zondag van de maand) en in de Klinker (elke donderdagmiddag).

Ga naar Facebook

Buurtkamer Kostelijk is gedeeltelijk open,in het kader van dagbesteding, voor een beperkte groep van vaste deelnemers.

Actuele openingstijden:

Ma t/m vrijdag: 11 tot 16 uur

Zondag: 12 tot 16 uur
 
Voor meer info, bel: 088 445424162

We hangen de vlag voor je uit!

Op maandag kun je een warme maaltijd komen eten. Hiervoor geef je je dan van te voren op!
De maaltijd met toetje ( €5,00), wordt geserveerd om 14 uur!

Kom samen met anderen!

(max 3 personen)

Om je op te geven: 088 -4454162 , of bel  even aan!

Tot gauw!

 

 

TENTOONSTELLING in Buurtkamer Kostelijk

(ook te zien op WEBSITE !)

In Buurtkamer Kostelijk zijn doorlopend – wisselende - tentoonstellingen te zien. Momenteel exposeert Sue Armstrong met schilderijen. Haar werken zijn hier ook online te zien. Het eerste schilderij in deze “online tentoonstelling” is geïnspireerd op de corona-crisis. https://www.buurtkamerkostelijk.nl/tentoonstelling/

Hier kunt u tevens het video-verslag van Helena de Jong zien dat zij gemaakt heeft van het kunstgesprek met Sue dat op vrijdag 18 september plaatsvond.

 

Sue geeft ook schilderles op traditionele wijze. Bijvoorbeeld een stilleven of naar model.

Elke donderdag van 12.00 tot 14.00 (alleen voor de Vrouwengroep) en van 14.30 tot 16.30 voor iedereen.

Interesse? Neem contact op met kantoor.

 

Een nieuwe naam !!!

Zoals jullie weten is Buurtkamer Kostelijk onderdeel van Stichting Volksbond/Streetcornerwork. De Volksbond en Streetcornerwork zijn al enige tijd gefuseerd en de fusie is sinds kort bekrachtigd met een nieuwe naam:

 

perMens

 
 

Digitale tips van Pino!

Nog nooit is de digitale communicatie zo belangrijk geweest als in deze Corona-tijd. Zeker voor de bezoekers van Buurtkamer Kostelijk. Maar niet iedereen weet hierin zomaar zijn of haar weg te vinden. Pino Gorin is elke dondermiddag van 12.00 tot 15.00 in Buurtkamer Kostelijk aanwezig om te helpen met de computer of telefoon. Bel het kantoor en maak een afspraak!