Theater Kostelijk

Theater Kostelijk is de theatergroep van Buurtkamer Kostelijk. Het staat onder leiding van Esther van Marrewijk. Elke woensdagmorgen van 10.30 tot 12.00 wordt in Buurtkamer Kostelijk (of op een andere locatie) gerepeteerd. Theatergroep Kostelijk probeert ondanks de Corona, toch zoveel mogelijk door te laten gaan.

Voor meer informatie over de theatergroep en haar programma lees de onderstaande tekst of ga naar de website van Theatergroep Kostelijk:  http://www.theaterkostelijk.nl.

2020 Het jaar van “houd er de moed maar in”, recente plannen en activiteiten

Theater Kostelijk in samenwerking met de Resto restaurants , dat was een van de plannen voor 2020, maar in deze tijden moeten ook wij onze plannen enigszins herzien.

DANS LA RUE

Vanaf september 2020 repeteren wij vol enthousiasme voor een leuke buiten -act met de titel “Dans la Rue”,  in samenwerking met Accu in een gymzaal. De act is een licht van toon en geschikt voor diverse gelegenheden buiten. Een vrolijke, muzikale act om even de boel op te fleuren. Het publiek wordt op een laagdrempelige manier uitgenodigd om even mee te bewegen. Natuurlijk op gepaste afstand…

De act is, als de C- situatie weer iets beter wordt,  bij binnenkomst van de Resto restaurants en een paar keer bij de Havelaar te zien. Bovendien gaat Kostelijk net als in 2019 weer de buurt in met “Licht in de buurt”. Een optocht met muziek en licht door de Kinkerbuurt.

Alles kleinschalig, en natuurlijk, alles onder voorbehoud. Data tot dusver, 12 en 19 december 2020. Het wordt weer een bonte stoet, we roepen publiek op om vooral uit het raam mee te genieten. 

Bovendien is de korte film, “De Kracht van de Rol” die gemaakt is naar aanleiding van de Kleine Prins, ook bijna klaar. We moeten nog een paar spelers interviewen. Dan kunnen we het corona-jaar toch nog met 2 mooie producten afsluiten.

repetitie in de buitenlucht

 

 

Ga naar Facebook

Buurtkamer Kostelijk is gedeeltelijk open,in het kader van dagbesteding, voor een beperkte groep van vaste deelnemers.

Actuele openingstijden:

Ma t/m vrijdag: 11 tot 16 uur

Zondag: 12 tot 16 uur
 
Voor meer info, bel: 088 445424162

We hangen de vlag voor je uit!

Op maandag kun je een warme maaltijd komen eten. Hiervoor geef je je dan van te voren op!
De maaltijd met toetje ( €5,00), wordt geserveerd om 14 uur!

Kom samen met anderen!

(max 3 personen)

Om je op te geven: 088 -4454162 , of bel  even aan!

Tot gauw!

 

 

DIGITALE HULP NODIG?

Pino is elke donderdagmiddag aanwezig om te helpen. Maak van tevoren een afspraak!

 

 

NU: Groepstentoonstelling in Kostelijk

Een nieuwe tentoonstelling met tekeningen van bezoekers en vrijwilligers van Buurtkamer Kostelijk. De werken in de tentoonstelling worden om de paar weken verwisseld.

Voor informatie:

Paul Bayens, 06-2438 0218 paulbayens1963@gmail.com

 

 

Biologische soep in Buurtkamer Kostelijk

 

 

EEN MANNENGROEP IN BUURTKAMER KOSTELIJK?

Al een tijdje wordt gesproken over de mogelijkheid van een nieuwe activiteit in Buurtkamer Kostelijk, speciaal voor mannen.

Bij voldoende interesse gaan we daar iets voor organiseren en met elkaar bedenken wat we kunnen doen. Geef je op bij het kantoor!